Каталог товарів
Каталог товарів

Умови використання сайту

Увага! Перед переглядом сайту mestprom.com уважно прочитайте дані умови. Використання даного сайту, в тому числі заповнення різних форм, заявок, а також замовлення Вами товарів / послуг з використанням даного сайту означає Вашу згоду з умовами даного Угоди.

 

1. Загальні положення:

1.1. Цей договір є договором публічної оферти (відповідно до статей 633, 641 і главою 54 Цивільного кодексу України), його умови однакові для всіх покупців незалежно від статусу (фізична особа, юридична особа, фізична особа - підприємець).

1.2. У разі прийняття умов цього договору, тобто публічної оферти Продавця, споживач стає Покупцем.

1.3. Укладаючи Договір, Покупець підтверджує, що повністю ознайомлений і згоден з його умовами, а також, в разі, якщо Покупець є фізичною особою, дає дозвіл на обробку Продавцем своїх персональних даних з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Дозвіл на обробку персональних даних діє протягом усього терміну дії Договору, а також протягом необмеженого терміну після закінчення його дії. Укладенням цього Договору, Замовник підтверджує, що він повідомлений про права, встановлених Законом України «Про захист персональних даних», про цілі збору даних, а також про їх передачу Продавцю з метою можливості виконання умов цього Договору, можливості проведення взаєморозрахунків, а також для отримання рахунків, актів та інших документів. Замовник також погоджується з тим, що Продавець має право надавати доступ та передавати його персональні дані третім особам без будь-яких додаткових повідомлень Замовника, не змінюючи при цьому мета обробки персональних даних. Обсяг прав Замовника, як суб'єкта персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» йому відомий і зрозумілий.

 

2. Терміни, що застосовуються в даному призначеному для користувача угоді:

2.1. Адміністрація - адміністрація інтернет-магазину mestprom.com ФОП Стуга Юрій Анатолійович.

2.2. Сайт - веб-сайт інтернет-магазину «Північ-Спецодяг» - mestprom.com, включаючи всі веб-сторінки; власником інтернет-магазину є ФОП Стуга Юрій Анатолійович.

2.3. Угода - це угода користувача.

2.4. Продавець - юридична особа, яка розміщує на Сайті інформацію про реалізовані їм товари / послуги. Найменування Продавця вказується в документах на передачу Товару Одержувачу (акті прийому-передачі або інших документах, що підтверджують факт передачі Товару Одержувачу).

2.5. Товар - товари, послуги, роботи, майнові права, інші матеріальні і нематеріальні об'єкти, інформація про які розміщена на Сайті.

2.6. Користувач - особа, переглядати інформацію інтернет-магазину і / або замовляє та / або отримує Товари з використанням інструментів Сайту. Одержувач і Платник є Користувачами.

2.7. Замовлення - звернення Користувача через Сайт до Продавця з проханням продати Товар, а також сукупність Товарів, замовлених Користувачем.

2.8. Платник - особа, яка оплачує Замовлення.

2.9. Одержувач - особа, зазначена Платником в якості особи, уповноваженої отримати Товар згідно Замовлення. Якщо інше не зазначено в формі Замовлення, Одержувачем є Платник.

2.10. Пропозиція - інформація, розміщена на Сайті про конкретний Товарі, який може бути придбаний користувачем. Пропозиція включає в себе: інформацію про самий товар, інформацію про його ціну, способи оплати та доставки, а також інші умови придбання Товару споживачем. Умови Пропозиції визначаються Продавцем. Пропозиція не є офертою, а лише інформацією про можливі умови придбання Товару.

2.11. Особистий кабінет - персональний розділ Покупця на сайті Продавця, доступ до якого має Покупець, в якому відбивається його персональна інформація і історія розміщених ним Замовлень.

 

3. Предмет договору:

3.1. Сайт mestprom.com (далі - інтернет-магазин) є платформою для розміщення пропозицій про продаж Товарів Продавцем.

3.2. Ця Угода є публічною офертою. Отримуючи доступ до матеріалів Сайту Користувач вважається приєдналася до цієї Угоди.

3.3. Покупець погоджується з умовами цього договору в момент оформлення Замовлення шляхом натискання на кнопку "Оформити замовлення", що означає підтвердження Покупця про прочитанні тексту цього договору і згоду з його умовами. Надалі заперечення від Покупця щодо надання таким чином своєї згоди позбавляє Продавця від будь-якого роду відповідальності за невиконання умов цього договору і залишає право Продавця скасувати Замовлення в односторонньому порядку.

3.4. Адміністрація Сайту має право в будь-який час в односторонньому порядку змінювати умови цієї Угоди. Такі зміни вступають в силу з моменту розміщення нової версії Угоди на сайті.

3.5. Пропозиція на Сайті не є офертою. Користувач має право зробити оферту Продавцю шляхом заповнення форми Замовлення. Заповнення форми Замовлення вважається офертою Користувача Продавцю на придбання Користувачем відповідного Товару на умовах, зазначених в Пропозиції.

3.6. Оферта вважається прийнятою Продавцем, якщо останній здійснив дії, які свідчать про прийняття оферти Користувача, а саме: розпочав складання замовлення або до надання послуг відповідно до умов, передбачених офертою Користувача.

3.7. Після отримання оферти Користувача Продавець має право запропонувати придбати Товар на інших умовах, ніж було передбачено офертою Користувача. У цьому випадку така пропозиція вважається зустрічній офертою і має бути прийнято Користувачем. Прийняттям зустрічній оферти вважається фактичне отримання Користувачем (Одержувачем) Товару на умовах, обумовлених зустрічній офертою. Продавець має право відкликати таку зустрічну оферту до моменту видачі товару Покупцеві.

3.8. Достатнім доказом прийняття оферти Продавцем або зустрічної оферти (тобто узгодження Сторонами всіх істотних умов продажу Товару) є фактичне отримання і прийняття Товару Одержувачем.

3.9. Єдиним засобом відшкодування, яке надається Користувачеві в разі невідповідності фактичних умов продажу оферті, є надання Користувачеві (Одержувачу) права відмовитися від отримання і прийняття відповідного Товару та вимагати повернення сплаченої за нього вартості. Одержувач має право скористатися даним правом до моменту підписання документів, що підтверджують отримання Товару (в т.ч. документів перевізника про доставку відправлення з Товаром Одержувачу).

3.10. Моментом отримання і прийняття Товару Одержувачем є момент (в залежності від того, який настав раніше):

  • підписання Одержувачем акту прийому-передачі Товару (або іншого рівнозначного за змістом документа, що підтверджує факт передачі Товару Одержувачу);
  • підписання Одержувачем документів перевізника, що підтверджують факт отримання відправлення, що містив Товар;
  • фактичне отримання Одержувачем Товару і вчинення Одержувачем дій, що свідчать про прийняття Товару (Одержувач отримав Товар і покинув пункт видачі товару і т.п.).

 

4. Правила роботи з сайтом Інтернет-магазину

4.1. Покупець може переглядати вміст інтернет-магазину mestprom.com, оформляти Замовлення, а також користуватися іншими його сервісами.

4.2. Реєстрація потрібна для доступу Покупця до персоналізованої інформації та надання додаткових можливостей роботи з сервісами інтернет-магазину.

4.3. При реєстрації Покупець (юридична або фізична особа) може вводити такі дані:

  • ПІБ
  • Назва організації
  • Номер телефону
  • Адреса електронної пошти
  • Фізична адреса
  • Юридична адреса
  • код ЄДРПОУ

4.4. Покупець (організація) зобов'язується надати відповідну дійсності, точну і повну інформацію про себе. Продавець не несе відповідальності за точність і правильність інформації, залишеної Покупцем при реєстрації та здійсненні Замовлення.

4.5. Покупець зобов'язується не повідомляти третім особам дані для авторизації в свій особистий профіль. У разі виникнення у Покупця підозр щодо несанкціонованого використання третіми особами таких параметрів, Покупець зобов'язується негайно повідомити про це Продавцю, направивши листа електронною поштою за адресою mestprom@ukr.net.

4.6. Покупець несе відповідальність за будь-які дії, здійснені на сайті інтернет-магазину під його обліковим записом і від його імені.

4.7. Продавець має право відмовити Покупцеві в оформленні Замовлення, якщо у нього будуть підстави вважати, що Покупець вказав недостовірні дані, а так само за умови несумлінної поведінки (наприклад, порушення умов цього договору, шахрайства або ін.).

4.8. Заборонено використовувати сайт Інтернет-магазину в протизаконної і забороненої діяльності. Покупці погоджуються дотримуватися законів України і норми поведінки, прийняті в мережі Інтернет, а саме, але не обмежуючись: розміщенням на сайті Інтернет-магазину матеріалів екстремістського, порнографічного чи іншого характеру, що зачіпає і / або ущемляє честь, гідність і / або ділову репутацію третіх осіб і порушують загальноприйняті норми моралі, а також розміщувати рекламну інформацію без дозволу Продавця.

4.9 Сайт mestprom.com дозволяє переглядати матеріали цього сайту (далі «Сайт») тільки для некомерційного використання, зі збереженням всієї інформації про авторське право та інших відомостей про право власності, що містяться у вихідних матеріалах і будь-яких їхніх копіях. Забороняється змінювати матеріали цього Сайту, а також поширювати або демонструвати їх в будь-якому вигляді або використовувати їх будь-яким іншим чином для суспільних або комерційних цілей. Будь-яке використання цих матеріалів на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється.

 

5. Порядок оформлення Замовлення

5.1. Покупець оформляє Замовлення на сайті Інтернет-магазину самостійно, шляхом додавання обраних Товарів в віртуальну корзину і натискаючи кнопку "Купити".

5.2. Оформити Замовлення на сайті інтернет-магазину можуть тільки зареєстровані Покупці.

 

6. Ціна та порядок оплати

6.1. Ціна кожного окремого Товару визначається Продавцем і вказується на сайті Інтернет-магазину. Ціна Замовлення визначається шляхом додавання ціни всіх включених в Замовлення Товарів, що вказується на сайті Інтернет-магазину при оформленні Замовлення в момент його розміщення.

6.2. Ціна договору дорівнює ціні Замовлення. Сума замовлення може змінюватися в залежності від ціни, кількості або номенклатури Товару.

6.3. Покупець здійснює оплату Товару згідно Замовлення. Покупець самостійно вибирає один з таких способів оплати:

  • Оплата карткою Visa або MasterCard через сервіс LiqPay від «ПриватБанк»
  • Оплата згідно рахунку-фактурі на розрахунковий рахунок
  • Оплата при отриманні в поштовому відділенні
  • Оплата готівкою в національній валюті

6.4. Оплата Послуг здійснюється в національній валюті України.

6.5. Замовлення вважається оплаченим з моменту надходження оплати на розрахунковий рахунок Продавця або його представника. Факт оплати Замовлення свідчить про згоду Покупця з умовами цього договору.

6.6. Ціна Товару, що вказана на сайті Інтернет-магазину, може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку.

6.7. До моменту зарахування коштів Покупця на розрахунковий рахунок Продавця товар не резервується. Продавець не може гарантувати доступність Товару Продавця в кількості, зазначеній в момент оформлення Замовлення, в результаті чого, можуть збільшитися терміни обробки Замовлення. У разі необхідності здійснення повернення коштів Продавцем Покупцеві для здійснення повернення коштів Покупець зобов'язаний повідомити Продавцеві реквізити банківського рахунку, на який Продавець зобов'язаний перерахувати грошові кошти.

 

7. Обов'язки Продавця

7.1. Надавати правдиву інформацію про Товарах, їх цінах, а також умови доставки Товару.

7.2. Поставити Товар відповідно до умов Замовлення.

7.3. Гарантувати відповідність якості Товару вимогам якості на території України. Забезпечити гарантійні зобов'язання відповідно до умов цього Договору.

7.4. У разі зміни терміну поставки, негайно інформувати Покупця про зміну умов поставки. Продавець інформує Покупця за допомогою телефонного або електронного зв'язку. При неможливості зв'язатися з Покупцем в разі порушення останнім п. 4.4 цього договору Продавець не несе відповідальності перед Покупцем згідно умов цього договору і норм чинного законодавства.

 

8. Обов'язки Покупця

8.1. Надавати Продавцю достовірну, правдиву і коректну інформацію, в тому числі при реєстрації на сайті Інтернет-магазину.

8.2. Оплачувати Товар, згідно Замовленню, за вказаною в ньому ціною.

8.3. При прийомі Замовлення провести зовнішній огляд на предмет зовнішнього пошкодження упаковки в разі відсутності зовнішніх пошкоджень упакування підписатися в накладній (квитанції, реєстр і т.д.) про одержання Замовлення. Відкрити в присутності представника служби доставки зовнішню упаковку з метою перевірки збереження вкладеного, оглянути Товар на предмет цілісності його індивідуальної упаковки і наявності зовнішніх пошкоджень на ній.

8.4. У разі наявності претензій вимагати від представника служби поставки скласти Акт зовнішнього огляду і Акт прийому-передачі в 3-х примірниках. В акті огляду описуються пошкодження зовнішнього упакування, а в Акті прийому-передачі описуються всі пошкодження індивідуального упакування товару.

8.5. У разі передачі Продавцем Товару з порушенням умов Замовлення про кількість, асортименті, комплектності, тари та (або) упаковці Товару, - не пізніше 5 (п'яти) наступних за днем ​​отримання, календарних днів повідомити Продавця про ці порушення. При цьому Товар повинен бути повернутий у товарному вигляді зі збереженням споживчих властивостей і всіх ярликів, пломб і т.п.

8.6. Надати точні паспортні дані для можливості отримати Замовлення в офісі кур'єрської компанії, і особисто з'явитися з паспортом.

 

9. Права Покупця

9.1. Вимагати повернення оплати Товару у разі неможливості виконання Продавцем умов Замовлення.

9.2. Внести зміни в Замовлення до його підтвердження і оплати.

9.3. До передачі Товару відмовитися від виконання договору за умови відшкодування Продавцеві транспортних витрат, а також витрат на комісію при грошовому повернення, понесених Продавцем в зв'язку з вчиненням дій щодо виконання цього договору.

9.4. При виникненні претензій до якості Товару, пред'явити їх у строки та згідно з Законом України «Про захист прав споживачів».

 

10. Відповідальність сторін

10.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, замовлених на сайті mestprom.com

10.2. Продавець не несе відповідальності за неналежне, несвоєчасне виконання Замовлень і своїх зобов'язань за цим Договором у разі надання Покупцем недостовірної або помилкової інформації.

10.3. Продавець і Покупець несуть відповідальність за виконання зобов'язань за цим Договором відповідно до чинного законодавства України.

10.4. Продавець і / або Покупець звільняються від відповідальності за повне або часткове невиконання своїх зобов'язань, якщо невиконання є наслідком таких непереборних обставин як: війна або військові дії, землетрус, повінь, пожежа та інші стихійні лиха, акти або дії органів державної влади, зміна митних правил , обмеження імпорту і експорту, що виникли незалежно від волі Продавця і / або Покупця після укладення цього договору. Сторона, яка не може виконати свої зобов'язання, негайно повідомляє про це іншу Сторону і надає документи, що підтверджують наявність таких обставин, видані уповноваженими на те органами.

10.5 Матеріали та послуги цього сайту надаються «як є» без будь-яких гарантій. Сайт mestprom.com не гарантує точності і повноти матеріалів, програм і послуг, що надаються на цьому ресурсі. Сайт mestprom.com в будь-який час без повідомлення може вносити зміни в матеріали і послуги, що надаються на цьому Сайті, а також у згадані в них продукти і ціни. У разі старіння матеріалів і послуг на цьому Сайті «Північ-Спецодяг" не зобов'язується оновлювати їх. Сайт mestprom.com ні за яких обставин не несе відповідальності за будь-які збитки (включаючи, але не обмежуючись збитком від втрати прибутку, даних або від переривання ділової активності), що виник внаслідок використання, неможливості використання або результатів використання цього сайту.

10.6 Звертаючись до нас або залишаючи коментарі на сайті, ви несете відповідальність, що дане повідомлення не є незаконним, шкідливим, загрозливим, наклепницьким, ображає моральність, порушує авторські права, пропагує ненависть і / або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб або організацій, а також будь-яким іншим чином порушує чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення сайт mestprom.com може видаляти без вашого на те згоди, а також безоплатно використовувати на свій розсуд. Сайт mestprom.com не несе відповідальності за будь-яку інформацію розміщену користувачами Сайту.

 

11. Конфіденційність і захист персональних даних

11.1. При реєстрації на сайті Інтернет-магазину Покупець залишає персональні та контактні дані, зазначені в п.4.3. цього договору, але не обмежуються ним.

11.2. Надаючи свої персональні дані на сайті mestprom.com при реєстрації або оформленні Замовлення, Покупець дає свою добровільну згоду на обробку та використання (в тому числі і передачу) своїх персональних даних без обмеження терміну дії такої згоди відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

11.3. Продавець використовує отримані персональні дані для надання послуг, визначених цим договором, для просування послуг, що надаються Продавцем, в тому числі і за допомогою автоматизованої обробки персональних даних.

11.4. Продавець зобов'язується не розголошувати отриману від Покупця інформацію. Не вважається порушенням надання Продавцем інформації агентам і третім особам, що діють на підставі договору з Продавцем, в тому числі і для виконання зобов'язань перед Покупцем, а також у випадках, коли розкриття такої інформації встановлено вимогами законодавства.

11.5. Покупець несе відповідальність за підтримання своїх персональних даних в актуальному стані. Продавець не несе відповідальності за неякісне виконання або невиконання своїх зобов'язань у зв'язку з неактуальністю інформації про Покупця або невідповідністю її дійсності

11.6 Ми використовуємо різні технології для збору і зберігання інформації, коли ви відвідуєте сайт mestprom.com. Це може включати в себе запис одного або декількох куки (cookies) або анонімних ідентифікаторів. Ми також використовуємо куки (cookies) і анонімні ідентифікатори, коли ви взаємодієте з послугами, запропонованими нашими партнерами, такими як рекламні послуги, наприклад, які можуть з'явитися на інших сайтах.

 

12. Інформаційні повідомлення

12.1. Реєструючись на сайті інтернет-магазину, Покупець дає Продавцю згоду на отримання інформаційних повідомлень від Продавця і його партнерів, що діють на підставі договору з Продавцем, за допомогою служб коротких повідомлень (SMS) і електронної пошти.

12.2. У будь-який момент Покупець має право відмовитися від отримання такої розсилки, написавши повідомлення на mestprom@ukr.net.

 

13. Правила використання матеріалів, розміщених на сайті Інтернет-магазину

13.1. Сайт mestprom.com містить матеріали, товарні знаки, фірмові найменування та інші охоронювані законом матеріали, включаючи, але не обмежуючись, тексти, фотографії, графічні зображення, музичні та звукові твори.

13.2. Весь зміст сайту mestprom.com охороняється законодавством України.

13.3. Покупець не має права використовувати матеріали, розміщені на сайті mestprom.com, а точніше: вносити зміни, публікувати, передавати третім особам, брати участь у продажу або поступку, створювати похідні роботи і ін.

 

14. Інші умови

14.1. Цей договір укладено на території України і діє в рамках законодавства України.

14.2. Недійсність будь-якого пункту або частини цього договору не веде до недійсності договору в цілому.

14.3. Всі суперечки, що виникають між Покупцем і Продавцем, вирішуються шляхом переговорів. У разі недосягнення врегулювання спірного питання, Покупець або Продавцем можуть звернутися за вирішенням спору до судових органів відповідно до чинного законодавства.

14.4. Продавець має право вносити зміни в текст цього договору на власний розсуд в будь-який момент і без попереднього повідомлення Покупців. Актуальна (діюча) редакція договору завжди доступна на сайті mestprom.com.

14.5. Відсутність підписаного між Продавцем і Покупцем примірника цього договору на паперовому носії, з проставленням підписів сторін, в разі проведення по ньому фактичної оплати Покупцем, не є підставою визнання цього Договору не укладеним. Проведення оплати у відповідності зі зробленим Замовленням на сайті mestprom.com вважається акцептом Покупця (відповідно до ст. 642 і гл. 54 Цивільного кодексу України) і є моментом вступу Договору в силу.

14.6. При виникненні претензій Споживач повинен звернутися в Службу підтримки Продавця по телефону +38 044-229-15-00 або по електронній пошті, вказаній на Сайті.

 

15. Реквізити Продавця

15.1 ФОП Стуга Юрій Анатолійович

  • Адреса: 10014, м Житомир, вул. Михайлівська, 17
  • ФОП Стуга Юрій Анатолійович
  • ІПН 2847503371
  • Тел. +38068 303 22 30
  • E-mail: mestprom@ukr.net
  • р/р IBAN: UA893117440000026009055800986
  • ЖИТОМИРСЬКЕ РУ АТ КБ "ПРИВАТБАНК"
  • МФО 311744

15.2 ТОВ ПІВНІЧ-СПЕЦОДЯГ

  • 10014, м. Житомир, вул. Михайлівська, 17
  • Р/р IBAN UA31325365 0000026008011192425
  • АТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365
  • Код ЄДРПОУ 37927684
  • Св-во пл. ПДВ № 1506254500542
  • ІПН 379276806252
  • Тел/факс (044) 229-15-00
  • E-mail: mestprom@ukr.net